Социалистите доволни от изявленията на Румен Радев в Брюксел. Георги Гьоков очаква

...
Социалистите доволни от изявленията на Румен Радев в Брюксел. Георги Гьоков очаква
Коментари Харесай

Социалистите доволни от Радев, ръкопляскат му

Социалистите удовлетворени от изявленията на Румен Радев в Брюксел. Георги Гьоков чака през днешния ден да стартира съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, а вътрешнопартийните каузи да се решат точно на него. Нашата партия си съобщи позицията още в самото начало, посочи той и напомни, че левицата през цялото време е заявявала позицията си против военната помощ за Украйна. 

Президентът най-сетне стартира да пази ползите на България, регистрира още Гьоков. За бъдещо ръководство на страната той прикани да се изчакат резултатите от вота.

На дневен ред в Българска социалистическа партия не стоял лидерския въпрос.

Таско Ерменков регистрира, че Радев огласил позициите на алената партия в Брюксел. Но мненията за нуклеарното гориво той дефинира като PR акция със подозрителен резултат. Ерменков изясни, че служебният министър на енергетиката в деня, в който през страната ни минали товари с нуклеарно гориво за унгарската нуклеарна централи, излъгал, че България не може да транзитира нуклеарно гориво. След тази неистина се колебая дали Росатом ще ни гледа като сериозен сътрудник и дали ще ни обърне внимание след 2027 и 2029 година, когато изтичат лицензите на нуклеарните реактори, уточни Ерменков. Той има съществени терзания за АЕЦ Козлодуй, а точно, че Росатом няма да ни обърне внимание. Единственият който може да даде лиценз е съветската компания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР